Zastonj sex

Zastonj sex

Zastonj sex. Veliko je govora in pisanja na temo “zastonj sex”. Tega je vsepovsod veliko. A hkrati pa morate vzeti v zakup tudi vse nadležne reklame. Tega pri meni ni. Zato mora zastonj sex res biti zastonj. Zastonj sex je nekaj lepega. Seveda, če ga dobiš slučajno in ti jebač poteši celotno potrebo. Da te fajn obdela!

 

Zastonj sex

Zastonj sex
Zastonj sex

 

Daj pridi na zastonj sex

To mi je pred leti zašepetal en tip iz Celja. Malo sem se obotavljala a na koncu odločila, da vseeno se ne bom pridružila tej mali svinger zabavi med katerimi so ponujali zastonj sex. Pač mi tisti dan to ni pasalo in še sedaj ne obžalujem tiste odločitve. Pa čeprav bi me kdo do popolnosti poseksal ali obratno je to bila slučajna odločitev, katere res ne obžalujem.

 

Iščem zastonj sex

Dragi moji. Na to temo je veliko pisanja in prejemam veliko mailov. Vsi bi se radi dali dol. In to mi zelo všeč. Prav vesela sem, da se ljudje med seboj ljubijo. Škoda pa je parov, ko punca naenkrat več svojemu tipu noče več razširiti nog in se pustiti, da je do dobra poseksa. Nekaj podobnega sem slišala tudi od moje prijateljice. S tipom je bila celih 5 let skupaj vendar mu je dala vedeti, da v postelji potrebuje tudi ona potešenje in bolj dolg seks, kot pa 5 minut ali manj. Ni je poslušal. Zato ga je zapustila. Tudi mu je povedala, da ga je večkrat prorsila naj jo poseksa še na kakšen drugačen način, ko pa samo od zadaj vendar njemu je samo to všeč in jo je samo tako nabijal celih 4 minute vse dokler mu ni prišlo. Potem je šel dol z nje in si prižgal TV. Kolegici ni prišlo in tip jo ne pustil nepotešeno. Vedno. In tega je imela prijateljica dovolj.

 

Slab partner

Veste dragi moji za svojega partnerja se morate potruditi tudi v postelji in med seksom. Še posebej se morate zavedati, da tudi vaša partnerica rada doživi orgazem. Da, če se pusti, da jo poseksate vsaj poskrbite, da tudi njej lepo pride in se ima fukaško dobro. Če tega ne delate boste čez čas v godlji oz. težavah.

 

Seks v savni

Obrita vagina

090 vroča linija