Trda ero

trda ero

Trda ero. Se mi je že zgodilo, da so mi rekli samo “trda ero” 🙂 Le kaj so s tem mislili “trda ero”?. Mogoče trda erotika ali pa trda erogena cona? Po mojem so mislili trda erotika. Torej, trda ero je za nekatere trda erotika. Kaj pa je za vas? Ali imate radi, da je vaša trda ero res trda? Ker če ni potem …

 

Trda ero

Vroča in pohotna sem. Čakam nate, da me obliješ s svojim vonjem, da te začutim in se te dotaknem. Kje je tvoja roka? Daj jo v moje hlačke, ter počasi primi mojega ščegija in ga samo začuti. Nič migati. Samo začuti ga.


 

Vroča trdo ero

trda ero
trda ero

Seksi slikica zgoraj, kajne? Mene ful rajca, saj je lepa, nežna, a hkrati pa pohotna ter strastna. Ta tip lepo počasi prodira v njo pri čemer počasi uživata oba. Lepa ritka in še lepši tič.

Madona, kako sem sedaj potrebna. Sedaj pa bi se res prepustila tipu, da me tako lepo od zadaj obdela. Vendar tukaj bi ga prosila, da me še malo poliže. Svojo ritko bi lepo razprla v zrak in samo uživala. Naj me celo poliže in obdela z jezičkom. Jojj kak mi to paše. Če pa bi med lizanjem v mene še porinil prst ter počasi dražim … oooja. To rabim.

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

.

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

 

090 vroča linija

Mlade pičke

Mozolji po depilaciji

Trda erotika

Kosmata vagina