Tipu ni do seksa

tipu ni do seksa

Tipu ni do seksa po ogledu 50 odtenkov sive. Si lahko to predstavljate. Jaz vsa v pričakovanju in pohoti sem komaj čakala, da se stisne k meni in me prime vsaj za nogo. Moja pička si ga je želela. Celotno telo je hrepenelo po njem. A od njega nič. Si lahko to predstavljate? Še namigovala sem, kako mi je film všeč in da me je malo zrajcal! a on nič.

 

Tipu ni do seksa!

tipu ni do seksa
tipu ni do seksa

Po pogovoru z Alenko sem se tudi pri njej nasmejala do solz. Tudi sama je že doživela takšen kaos. Za njo je bilo vse lepo in seksi. Bila sta pri njej doma. Zato je še bolj poskrbela za romantično in seksi vzdušje. Prosila ga je, da jo malo zmasira po ramenih in vse dol. Tip je bil takoj za. Slekla se mu je popolnoma do konca pred njim in se mu zapeljivo ulegla zraven njega na posteljo in prosila, naj jo malo nežno poprime. A tip jo je res začel masirati. In to celih 30 minut. Pri tem pa je niti enkrat ni malo šlatnil. Ko je rekel, da je končal, se je naga obrnila k njemu in rekla, da sedaj bom pa jaz tebe. A tip pa je rekel, da je ravno včeraj bil na masaži in da vsaki res ne zaupa. Se vstal in odšel ven na balkon na cigareto.

 

Kaj narediti, ko tipu ni do seksa?

tipu ni do seksa
tipu ni do seksa

To me sprašuje kar veliko punc. na koncu res ne vem, kaj naj jim svetujem. Ker ne poznam v popolnosti njihovega problema. Pri prijateljici se je zgodilo to zaradi tega, ker si je tip našel drugo ljubico. Pri prijateljici je vztrajal nekaj časa potem pa več ni mogel in si je seks poiskal drugje. Po enem mesecu pa je tudi njo zagrabilo in postala je potrebna. A njegovemu tipu ni potegnilo in ji je kar direkt rekel, da za 1 krat na dva meseca on ne bo stradal seksa. A je vseeno ni poseksal.

 

Ko tipu res ni do seksa

tipu ni do seksa
tipu ni do seksa

Ko tipu res ni do seksa, potem je tu nekaj narobe. Hudo narobe. Še posebej, če ste probale več krat na teden. Potem ga morate takoj vprašati zakaj si ne želi, da vas pofuka. Da si vas vzame. Da vas poteši.

 

Tipu ni do seksa – a me vara?

tipu ni do seksa
tipu ni do seksa

Kaj pa vem. Upam, da ne. Vprašajte ga. Preglejte malo njegove sms-e ali same telefonske klice. Mogoče pa ga samo boli glava zaradi slabih nogometnih rezultatov. ali pa je v službi postalo prenaporno. Mogoče mobing na delovnem mestu – ga šlatajo sodelavke.

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : tipu ni do seksa
.
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; če tipu ni do seksa, ga mora jebačica pustiti na miru.
– – – – – – – – – – – – – –
Peter; Ko tipu res ni do seksa je preprosto zmatran zaradi prenapora in poslušanja babe 🙂
– – – – – – – – – – – – – –
Alen; Ko tipu ni do seksa je vse narobe. A, ko me pa žena zavrne vsaj 4 x na teden pa je vse OK, ali?
– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija