Sperma

sperma

Sperma. Špric direktno v usta ter globoko fafanje in cuzanje tiča. Vauuu .. nekateri imajo to zelo radi. Tipu to paše. Tudi je veliko filmov na to temo. In sama jih zelo rada gledam. Ooo sperma ti sperma, kaj bi bilo, če bi bila boljšega okusa? Kako bi šele potem norele in bile potrebne fafanja?

Sperma

sperma -sperma - sperma
sperma

Tako ja … sperma ki se lepo izlije v fafaška usta. Popoln orgazem verjetno za večina moških, kajne? Se spomnim pogovora s prijateljico, ki mi je zelo potarnala težava pri seksu z njegovim sedanjim možem. Še prej, ko ga je spoznala je mož imel problem, da mu je lahko takoj prišlo. Nekega dne pa sta oba prišla pozno iz službe in sta med potjo kupila pico in pivo. Sta se najedla in spila kar preveč piva. Tako sta posta pijana in zagreta za seks. Ko ga je prijela za kurca mu je lepo nabrenknil in ni dobil predčasnega izliva. Seveda je vedela, da je pa sedaj to – to. Dolg seks. Ko je prišla z usti do kurca je že čutila toplo spermo po obrazu in ustih. Njegov tič je samo šprical in šprical.

 

 

Okus sperme

Ko sem še imela svojega fanta, sem seveda tudi sama uživala v fafanju. Pri tem mi je njegova sperma ali pasala ali pa popolnoma ne. Potem sem malo pobrskala po netu in spoznala, da je vse odvisno od same prehrane ali pa še česar drugega. Vendar sperma je sperma. Če je meni moj takratni jebač lizal pičko, sem jaz njemu tudi naredila lep happy ending. Kako pa bo pri novem tipu, pa vam ne morem povedati. Mislim pa, da ne bo problema z moje strani. Saj, če uživam v seksu mu ga še bom lepo do konca scuzala. V to sem prepričana že sedaj.

 

 

Špric sperme v usta

sperma
sperma

Hja … tukaj pa se ustavi tudi pri meni. Tega ne delam zaradi tega, ker seksam s kondomom. Ko pa bom imela svojega jebača pa mu ga bom scuzala do zadnje kapljice sperme v jajcih. S tem jaz osebno nimam problemov. Ko mi paše in sem ful vzburjena ter zrajcana znam delati marsikaj. In takrat mi tudi paše samo fafanje.

 

Kako pa je kaj pri vam, dragi moji jebači / jebačice na temo “sperma”

Andreja;
Sama s fafanjem in lizanjem tiča nimam nekakšnega problema. Mogoče zaradi tega, ker si ga moj mož več krat na dan umiva. Sicer sama ne vem zakaj, a njemu paše tako. Hkrati pa, če sem full vzburjena in potrebna ga mu ga na koncu tudi lepo pofafam in sperma je pač del najinega seksa.

 

Peter;
Zelo uživam pri tem, ko mi ga punca na koncu lepo obdela in nima težav, da ji pride ali v usta ali pa po obrazu, ko mi ga drka. Včasih, ko sva sama kje na kakšnem piknik placu je fafanje z zaključkom več, kot dobrodošlo. Pri tem pa se ne ozirava, kam špricne.

 

… da mi ga zdrka v sama usta …

Vesna;
Ola Amanda ti. Moram priznati, da je sperma pri meni bolj na stranskem tiru. Ker pa me moj fant poseksa v nulo mu občasno tudi dovolim, da mi ga zdrka v sama usta.Če paše njemu – tudi meni paše. Drugače pa se raje jaz prepuščam njemu. Me pa je enkrat presenetil pa mi tiča kar vtaknil v usta in nabijal vse do orgazma.

 

Rado;
Uff … veš, da je fajn, ko ti ga na koncu tvoja draga še lepo scuza. Razen, če je vzela tabletko potem pa so drugi užitki in sploh na fafanje ne pomislim. Potem pa res oba noriva in se dol dajeva. Popoln užitek brez zavor.

 

… vsaj enkrat pofafala …

Anonim;
Sperma in moja žena – dva različna dejavnika. Samo pritožuje se nad tem, da bi mi ga vsaj enkrat pofafala.

 

Anonimka:
Težko je fafati, če je tip kosmat tako zelo, da ti sploh ne paše seksati. Vendar tudi tukaj sama ne vem, kako naj tipu dopovem, da se tudi on mora urediti. Da tudi jaz trpim, ker je preveč kosmat. Težko je, vsaj pri meni je tako – to priznam.

 

Anonimka:
Mene sperma ne moti. Ker se zelo prepustim samemu fafanju in opri tem sama zelo uživam. Včasih se niti ne zavedam, da imam polna usta sperme in kljub temu še kar naprej fafam. In tukaj se spoznala, da moj jebač dalje več ne more. Mu je preveč močno.

 

Globoko fafanje in sperma v grlo

Oja. To pa poznamo, kajne? Če ne drugače smo že videli v marsikaterem erotičnem / porno filmu. Priporočam film “Globoko grlo” kjer je veliko fafanja in sperma se cedi 🙂
Drugače pa je to film, katerega imam tudi sama posnetega. Vendar je njegova kvaliteta slike bolj slaba. Ni tako lepa in dobra, kot ponavadi oz. kot se pričakuje. Sem tudi sama iskala, da bi dobila kje original DVD ali pa vsaj CD pa tudi tega nisem našla. Tako, da se še bom zadovoljila s slabo kvaliteto filma. 🙂

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : sperma
.
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; tudi sam imam rad globoko fafanje tiča in da sperma špricne direkt v grlo
– – – – – – – – – – – – – –
On; spoznavam novo punco. ima rada, da ji sperma polzi po obrazu. Nazadnje ga je prosila tudi, naj jo polula. Pa je ni upam, ker misli, da se heca. Tudi ne razume tega fetiša. Pravzaprav ta fetiš ni za njega.
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; moja žena pa pravi “raje sperma v ritko, kot pa v usta”. in v veliki meri je tako. vendar tudi meni občasno uresniči sanje in želje. 
– – – – – – – – – – – – – –
Peter; Oja. Sperma, fafanje in grob seks – če je brez zavor je seks na vrhuncu.
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; moja sperma špricne zelo daleč
– – – – – – – – – – – – – –
Mirko; moja sperma je vedno slastna in užitna
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; tudi jaz bi se tako prepustil tebi
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; Amanda jebačica moja. dober video si izbrala 🙂 To je prava klasika med porniči. Tudi sam, ko sem ga prvič videl sem spoznal, da te lahko punca obdela res lepo z usti.
– – – – – – – – – – – – – –

sperma
sperma

– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

Seks v savni

Zastonj analni film

Seks preko kamere