Slovenski seks v ritko

slovenski seks v ritko

Slovenski seks v ritko. Ali Slovenski seks v ritko res obstaja? Ali dobijo naši slovenski dedci dovolj analnega seksa? Tukaj moram napisati, da se na to temo veliko pogovarjamo. To je tema s katero začnejo dedci – jebači. Kateri še od svoje jebačice ni dobil priložnost, da bi jo analno poseksal, ta se veliko pritožuje. Želi si ta občutek občutiti in začutiti.

Slovenski seks v ritko

slovenski seks v ritko - slovenski seks v ritko
slovenski seks v ritko

Kako ste mi kaj moji jebači? Upam, da super seksaško, pohotno in jebaško. Še bolj pa, da od svoje ljubljene osebe dobite ves potreben seks, da lahko normalno delujete v življenju. Sama sem iskala “slovenski seks v ritko” in tega kaj veliko tudi nisem našla. Vendar je tukaj zelo razumljivo, saj naše posteljne radosti ostanejo strogo skrite. Kako pa v realnosti izgleda Slovenski seks v ritko? To lahko vprašate tudi mene. Povedala vam bom.

 

 

Vroči Slovenski seks v ritko

slovenski seks v ritko \ slovenski seks v ritko
slovenski seks v ritko

Na temo Slovenski seks v ritko bom še pisala zelo veliko. Namreč opažam, da naši dedci ne dobijo priložnosti, da bi svoje punce, ljubice, jebačice ali žene lahko poseksali v njihovo ritko. Razlogi so različni. Vendar naši dedci si to želijo in še bolj si to zaslužijo. Jaz analni seks privoščim prav vsakomur. To je posebni užitek, ki lahko par še bolj poveže.

 

 

Iščem Slovenski seks v ritko

slovenski seks v ritko | slovenski seks v ritko
slovenski seks v ritko

Poklical me je Peter (to ime je psevdonim).Enak problem in veliko željo je imel sam. Rad bi vsaj en krat svojo ženo analno poseksal. Vendar njegova žena se mu je izmikala. Še več. Povedala mu je, da je lahko srečen, da sploh dobi v pičko. Njegova žena mu je to povedala na grob način in to ga je prizadelo. Kljub vsemu, da sta poročena jo je pred meseci nazaj prevaral. Naletel je na potrebnico in ta ga je tisto večer popeljala v analni seks. Kaj sedaj se boste vprašali? NIč. Peter je ves srečen doma svoji ženi razlagal, kaj se mu je zgodilo in da je to najlepši seksualni trenutek njegovega življenja. Ni mu bilo težko. Še bolj pa je veselo razlagal, da je sedaj končno spoznal, da seks v življenju sploh pomeni. Svoji ženi je pred oči vrgel njegovo zatiranje do seksa. Povedal ji je tudi, da zaradi tega, ker dobi njeno pičko 1x na mesec se več z njim ne rabi matrati v razmerju. Veliko ji da in veliko premalo od nje dobi. Povedal ji je tudi, da zaradi njega lahko gre. Ker od sedaj naprej išče seks -> 1x na teden minimalno. Kaj šele obveza do analnega seksa. Ta pa mora biti.

Peter je nekaj časa ostal sam. Potem se je njegova žena vrnila domov. Na analni seks pa še vedno čaka. Vendar sedaj dobi 2x na mesec, kar pa mu je zelo fajn.

 

 

Rado

Rado je pravi posebnež. Tudi njegova želja je bil analni seks s svojo punco. Vendar ona mu tega ni dovolila. Ker je športnik in veliko trenira se mu je v slačilnici po treningu pridružil njegov soigralec v tušu. Rado mi je povedal, da tuširanje s soigralci je nekaj normalnega. Vendar sedaj sta ostala sama in se ful zezala. Rekel je “potem pa sem naenkrat začul zobe in močen poteg ust na mojem penisu“. Japp … njegov soigralec je izkoristil priložnost in nenadoma začel sesati njegovega tiča. In veste kaj? Radotu je to pasalo. Potem pa ga njegov prijatelj prosi, naj ga nategne v rit. In ga je. Meni je Rado ta seks opisal, kot nepozabno izkušnjo. Nekaj, če bi prej imel možnost bi jo že zdavnaj izkoristil.

 

 

Dare

slovenski seks v ritko
slovenski seks v ritko

Njegova analnega seksa je drugačna. Pred leti je spoznal čudoviti in zelo prsato, suho in seksi blondinko. Uživala sta. Takrat še sam ni pomislil na analni seks. Vendar že takrat mu je punca dajala namige, da si želi še nekoga zraven njega ob sebi. In to poletje je to na svoji koži tudi spoznal. Skupaj s kolegi so ga na morju malo preveč pili in njegova punca se je sredi vesela dogodka slekla in rekla, da se gre naga kopati. Seveda so jo ostali dedci posnemali, se slekli in via morje se kopati. To je bilo ob 16.40 uri popoldan. Tudi Dare je bil zraven. Vendar v morju je punca prijela Dareta za tiča, ga drkala in fafala. Potem pa mu na ušesa zašepeta, naj so pred vsemi analno poseksa, kot konj kobilo. In jo je. Seveda sta se tudi druga dva para dol dajala ob njiju. Ostali pa so se smejali in gledali s potrebnimi in trdimi kurci.

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : Slovenski seks v ritko
.
– – – – – – – – – – – – – –

– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija