Sex v savni

Sex v savni

Sex v savni. sex v savni Ljubljana. Sex v savni Maribor. Sex v savni Olimje.  Sex v savni Laško. Kjerkoli ste lahko vidite in doživite sex v savni. Ko sem bila v Avstriji v njihovih savnah je bila zunaj tabla; brez kopalk ter brez seksa. In tam se tega striktno držijo, ker so velike kazni. Zato pazite : niste edini zato razmislite glede sex v savni.

 

Sex v savni

Sex v savni
Sex v savni

 

Sex v savni video

Vroč sex vsavni

Tudi sama sem že doživela vroč sex v savni. Ta ni bil samo vroč ampak tudi zelo pohoten, še bolj pa žejen. Naredila sem napako. Svojo flaško z vodo sem pustila zraven stola za počitek. Ko se je akcija začela pa nisem morala iti vstran in sem mislila, da bom že kako vzdržala. Saj sem vendar je bila že skoraj na meji – mučenja. Ampak moji pički in telesu pa je to presneto pasalo.

 

Kaj pa vi ter sex v savni?

Tudi sama sem že sex-ala v savni. O tem me sploh ni sram pisati. Pač je strast in pohota prišla na plan in morala sem celoto lepo potešiti. Pasalo je! Kako pa je pri vam?

Pisal mi je anonimnež, ki pravi;
“Sex v savni je nekaj posebnega. Golota moških in žensk vzburja tudi mene in mojo ženo. nazadnje sva bila sama v parni savni in sva se morala prijeti ter dražiti do vrhunca drug drugega.”

 

Sex v savni je lahko užitek

Da. Tudi sama se dara pridružim osebi, ki ima rada sex v savni.

 

Pohotna pobrita muca ter sex v savni

Pravzaprav se je to zgodilo meni. Imela sem nek čuden teden za seboj in za relaksacijo grem v savno. Moja pohotna pobrita muca je kar žarela od navdušenja, da se je kazala tam med vsemi nagci 🙂 Vendar v finski savni se je malo zapletlo. Ko sem vstopila sem zagledala luškanega tipa. …

 

Gola pička ter sex v savni

Včeraj sem videla mojo prijateljico, ki ima do golega pobrito pičko. Na zadnje pa, ko sva se pogovarjali pa mi je zatrdila, da pobrite pa si ona nikoli ne želi. Tudi o tem ne sanja. Vendar ni samo to, da ima pobrito pičko v laži. Videla sem jo tudi z drugo prijateljico, katero je občasno prijela … wooo kam smo prišli.

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

.

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

 

090 vroča linija

Mlade pičke

Mozolji po depilaciji

Trda erotika

Kosmata vagina