Seks zabava

Seks zabava

Seks zabava. Vroča in pohotna seks zabava. Slovenska seksi zabava v vsakem domu. In prav je tako. Seks zabava mora biti in v njej  je potrebno uživati, se razgaliti in pofukati do nezavesti. Seksi zabava se lahko najde tudi v savnah po naši lepi Sloveniji. Skratka seksi zabava je lahko bilo kje, samo povabljeni morate biti.

 

Seks zabava v Mariboru

Pred časom sem bila povabljena na seks zabavo v Mariboru. Nekako se je na koncu le nisem udeležila, ker sem poznala samega tipa, ki je to organiziral in če priznal, od njega nikoli nisem imela dobrega fuka. Ta tip ne zna fukati. Res ne. Samo nabija in čaka, da mu pride in potem se hvali, kako dobro zna fukati. Ko pa fuka manj kot 10 minut in tipice pred seboj niti za joške ne prime, kaj šele za ščegija. Da se o lizanju sploh ne pogovarjamo.

 

Kako pa je bilo v savni?

Veliko boljše. Spoznala sem tipa, ki me je občudovanje zapeljeval ter na koncu le pristopil k menoj in me povabil v drugo savno potem pa še v bazen. Da malo skupaj zaplavava. In bilo je super. Tip je znal osvajati in rajcati ne da bi se te dotaknil. Saj na koncu sem jaz od pohote prej prijela njegovega curaka, kot pa on mene 🙂 A tip me je na koncu poseksal tako lepo, da še sedaj sanjam o njem. Žal, da se potem nisva več videla, kontakta pa si tudi nisva izmenjala.

 

Kaj pa v avtu?

Če si potreben in nimaš drugam pač greš v avto. No tukaj je zadeva malo bolj skupaj in natlačena, še posebej, če je avto bolj majhen. Kot npr. Fiat Punto ali pa Clio. Vendar se je lepo dalo poseksati ampak bolj si omejen s celotnim gibanjem in položaji.

 

 

 

Če te seks zabava rajca me pokliči

090 vroča linija

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

.
Pokliči me kaj :

090 vroča linija

Trda erotika

Erotični dnevnik

Erotične zgodbe

Trda erotika

 

Seks zabava
Seks zabava