Seks v savni

seks v savni

Seks v savni. Ste že kdaj doživeli seks v savni? Sanjate o seks v savni? Ste dovolj drzni, da bi se prepustili seksu v savni? Hmmm … jaz sem še doživela seks v savni. Moram priznati, da je bilo fukaško. Neznanec me je občudoval, jaz pa sem se malo prijemala in dražila ščegetavčka ter se božala po pički. Zbral je pogum in prisedel ter se začel pogovarjati z menoj. Seks v savni je bil izjemen.

 

Seks v savni

seks v savni - seks v savni
seks v savni

Kot sem sem že veliko krat pisala, priporočam seks v savni. Še bolj pa ga priporočam, če ste samski, pa da vas nekdo lepo gleda, da mu dovolite, da vas osvoji in se prepustite vsaj temu, da vas zadovolji. Ali tipu zdrkate kurca on potem vam ščegetavčka. Važen je orgazem, ki je drugačen zaradi drugačnih okoliščin. In paše. Seks v savni paše. Presneto paše. Seveda si to lahko privoščite le takrat, ko je večini do tega. Ko same okoliščine nanesejo do te mere, da se pari med seboj začnejo ljubiti in prijemati za spolovila.

 

 

Kje najdem seks v savni?

seks v savni
seks v savni

O tem ne bom pisala, ker v vsaki savni lahko naletite na nekoga, ki je potreben ali potrebna. Sedaj pišem iz mojih ženskih izkušenj. Tipi me radi gledajo. Ne samo mene. Vse nage pohotnice si rade ogledujejo in tič se jim prav masti. Nekateri dobijo lepo erekcijo. Kaj sedaj? Ja nič. Ve pohotnice bodite lepo vzburjene in jih malo dražite. Pa primite se za pičko in jih rajcajte. Zakaj pa ne? Jaz to včasih rada naredim. Še posebej takrat, ko vidim, da sta dva zakonca v savni in en me samo gleda v pičko. Pa si malo primem in šlatam ter dražim. Kar hitro se mu lahko vstane tič in potem je malo v zadregi. Ko pa to opazi njegova žena, potem a je lahko celi halo. Še posebej, če sta stara več, kot 50 let. Ti so mi najboljši, da jim kažem, kako se dražim.

 

Je to lahko vsakič v savni?

Rada grem v savno. Pri tem mi je vseeno v katero. Najraje imam te bolj mokre – parne. Vendar sem včasih tudi sama. Nikogar ni. Mogoče zaradi ure, ker grem ob takem čudnem času ali pa preprosto tistemu, ki prihaja v savno mu v tistem trenutku ne paše ali pa je kje drugje. Tudi sam imam rada mir v savni. Zato tudi grem. In da. Jaz tja ne grem iskati tipa, drkanja ali seksa. Ne. Grem predvsem zato, ker mi paše. Moji koži in moji duši. Da se lepo umirim. To potrebujem in temu se ne mislim odreči. Saj me seks tudi umiri in sprosti, vendar je razlika. Velika razlika.

 

Kako pa je pri vam?

Ko se pogovarjam, kot sam obisk v savne mi punce ponavadi bolj sramežljivo vse povedo. Nekatere gredo tudi tja, kjer moraš biti nag – gredo zakrite v brisačo. Čudno kajne, ker v mokri savni brisača ni ravno dobrodošla, saj se takoj zmoči in navlaži. Pri tem sem si najbolj zapomnila Mileno. Njena zgodba je pa malo drugačna. Ona ni sramežljiva vendar hodi samo v tiste savne, kjer lahko imaš oblečene kopalke. Te savne najdete bolj v tujini -> Madžarska. Tudi sama sem bila v tem savna centru in že v začetku je lepa slika in napis v večih jezikih, da je tu obvezno savnanje v kopalkah. Potem pa lahko vidite, kako je punca v savni v kopalkah, ko pa pride ven pod tuš pa se lepo sleče in naenkrat so vsi dedci na vratih, ki jo pohotno gledajo. To seveda naredim tudi sama. Enkrat sem že letela ven iz tega savna centra. So me preprosto nagnali. Malo sem bila preveč poredna. Jahhh … kaj češ … če te nekdo gleda pač daš noge narazen, prst pod kopalke in migaš nad ščegijem.

 

Umiritev v savni

Kot sem že pisala te savna lahko lepo umiri. Same misli si lahko lepo urediš in postaneš bolj razpoložljiv za vse. Najraje pa imam, če in ko grem v savno, da si vzamem kakšno dobro knjigo zraven. Se lepo namestim in berem. Pri tem me sama knjiga vedno pritegne in moje misli so še samo na branem gradivu. Pri tem me občasno zasrbi okoli ščegija pa se brez sramu pred vsemi popraskam. Niti se pri tem ne zavedam, da me vsi dedci okoli gledajo, kako se praskam po srbežu in to mi paše. Ali pa se s prsti igram okoli vagine. Se ne otipavam, vendar mi prsti samo krožijo okoli. To sem enkrat delala celih 30 minut pa se sama nisem niti zavedala vse do tega, ko je s trdim tičem prišel starejši tip do mene in vprašal, če bi se z njim pridružila v parni savni. Seveda sem bila zato. Potem pa mi je kar hitro postalo jasno, zakaj ej to naredil. Na nama je šlo tudi nekaj drugih tipov, ki so bili na ležalniku okoli mene. pač se zgodi, da tudi mene kdaj pa kdaj zanese.

 

On – seks v savni

Pisal mi je On. Seveda sva se tudi pogovarjala. Tudi sam s punco rad gre v savno. Da se malo sprosti ter je to dobro tudi za kožo. Ker sta oba športnika se še toliko bolj zavedata svoje zdravja in vsega tega, kar lahko narediš za svoje telo. Vendar sta bila pred časom v Rimskih toplicah. Tam sta obiskala tudi savno. Ko sva vstopila v parno sta takoj videla, kako ena lepa prasička liže kurca svojemu tipu. Njegova punca je hotela oditi nazaj ven, vendar ji ni dovolil. Namestila sta se in seveda opazovala vroč in zagret par. Nenadoma pa sam začuti roko na svojem tiču in še preden pogleda, je njegov tič že bil deležen sline, ustnic in jezika.

 

Včerajšnji seks v savni

seks v savni - seks v savni | seks v savni
seks v savni

Opa dragi moji. Včeraj pa sem doživela seks v savni. Po dolgem času se je našel nekdo, ki si je upam. Nekdo, ki je pred menoj prijel svojo punco za pičko in jo začel dražiti. Nekdo, ki je kmalu po draženju tudi samo pičko pred menoj začel tudi lizati. Ojaa … in uživali sta oba. Tudi jaz sem začela, saj sem se prepustila in mpja roka je že lila na mojem ščegiju. Pasalo je.

 

Seks v savni – Laško

Opa. Tudi v Laškem se dogajajo seksi stvari v savni. Par v parni savni si je dal duška. Jaz lepo naslonjena sedim in hkrati skrito opazujem par nasproti mene, ki se ves čas šlata, prijema in malo draži. Bili smo sami trije. Bilo mi je že malo preveč v savni in sem hotela iti ven. A potem zagledam, kako se tip skloni pred svojo punco in ji začne lizati luliko. Vauuu ,,,, “daj pridi tudi meni lizati mojo potrebnico” sem si takoj zamislila.

 

Seks v savni

seks v savni
seks v savni

Jutri 28.01.2018 greva s prijateljico v savno – Wellnes Orhidelia. Če je še kdo se nama naj pridruži. Sva 35 in 40 letni par. Oba črno lasa. Punca ima na desni lopatici tetovažo.

 

Vroč seks v savni

seks v savni
seks v savni

Ola. Seks v savni je zelo peroča tema. Mnogi me kličejo in povedo marsikatero zgodbico, ki se jim je zgodila. Predvsem so bili gledalci seksa v savni. Še več. Nekaterim je tudi zapasalo in postali so pohotni ter potrebni.

 

Kosmata pohotnica v savni

seks v savni
seks v savni

Pohotnica se je slekla in njena pička je bila kosmata. Za moj okus veliko preveč. Ampak kljub temu se je našel tip, ki je potreboval seks v savni. Tega tipa pa je kosmata pička verjetno zelo rajcala, da je samo okoli nje hodil. Kaj se je zgodilo na koncu? Ali je tip dobil od kosmate pičke ali ne? Videla sem ga samo, kako si ga je na koncu zdrkal, ko je kosmata pička imela noge na razen. Da. Punca je tega tipa rajcala, da si ga je zdrkal pred njenimi očmi.

 

 

Par bi se rad dobil v savni

Par iz Maribora bi se rada dobila s kakšnim novim parom za spoznanje v savni. Prideta pa 22.4.2018 v Wellnes Orhidelia. Oba sta črnolasa in imata tetovažo na desni lopatici.

 

 

Ni ga lepšega, kot pa seks v savni

Ko videvam pohotneže v savni mi iz prve povedo, da je tukaj za njih seks najlepši.

 

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : seks v savni
.
– – – – – – – – – – – – – –
Trdi; V sredo 07.02.2018 dopoldan od 10.00 ure dalje v Rim*** termah. Sva mlad par 23 in 25 let. Bolj debelušna vendar potrebna.
– – – – – – – – – – – – – –
Rjavolas; dne 16.01.2018 sva s punco v Fon*** v MB-ju.
– – – – – – – – – – – – – –
On; zastonj seks v savni – hvala ti pohotnica iz Ljubljane 
– – – – – – – – – – – – – –

seks v savni
seks v savni

– – – – – – – – – – – – – –
Potrebnež; opa seks v savni – kje in kdaj – pridem tudi jaz in moja lepša polovica
– – – – – – – – – – – – – –

seks v savni - seks v savni
seks v savni

– – – – – – – – – – – – – –
Peter; rad imam seks v savni. moja jebačica je vsa razvneta, ko jo povabim v savno
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; sam išče seks v savi
– – – – – – – – – – – – – –

seks v savni
seks v savni

– – – – – – – – – – – – – –
Drkač; seks v savni je zakon! še posebno če te drugi gledajo in jih pri tem vzburjaš
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim: išče hitri seks v savni. A zakaj hitrega? Ker med tem časom žena plava v bazenu
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; išče seks v savni
– – – – – – – – – – – – – –

seks v savni
seks v savni

– – – – – – – – – – – – – –
Peter; rad ima seks v savni
– – – – – – – – – – – – – –

seks v savni
seks v savni

– – – – – – – – – – – – – –
PDF dokument -> Seks v savni
– – – – – – – – – – – – – –

 

 

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija