Seks v ritko

seks v ritko

Seks v ritko. Da prosim. To je nekaj zelo perverznega, vročega in pohotnega. Ampak vsaka ne mara seks v ritko. Zakaj ne? Kaj je krivo za to? Kje se jim je zalomilo, da seksa v ritko več nočejo? Jih je bolelo ali jih je samo strah? Mogoče ne znajo niti pravilno pristopiti k seksu v ritko? Obstaja veliko gradiva na temo “seks v ritko“. Le pogledati si ga morate.

 

Seks v ritko

seks v ritko
seks v ritko

Peter ima en velik problem. Ne more žene prepričati za seks v ritko. Čeprav je sama že večkrat poudarila, da pa enkrat bi le doživela seks v ritko – tega trenutka še ni bilo. Ubogi Peter pa čaka na to veselje. Koliko mi je zaupal, je tudi njega malo strah, ko pa še ni uspeh svojega penisa vtakniti v nobeno ritko. S tem nimata izkušenj. In oba je malo strah, po drugi strani pa si želita probati. Zakaj pa ne? Naj uživata v tem lepem in čudovitem seks položaju. Naj se poseksata tudi na takšen način.

 

Rada bi seks v ritko

seks v ritko
seks v ritko

Alenka ima pa drugačen problem. Zaupala mi je, da si želi seks v ritko. Da se ob seksu svojemu možu zelo prepusti. A njemu ni do tega. Razloga noče povedati. A Alenka mi je zaupala, da pa ima v omari skritega svojega dildota in da se z njim samozadovoljuje ter da je že sama prešla na analni seks v ritko z njenim dildotom in da je svetovno. Zelo ji paše in ful postane mokra, pohotna in potrebna. Enostavno se lepo preda užitkom sama sebi, če njenemu možu pač ni zato stvar. Predvsem pa upa, da jo bo enkrat poseksal do konca – tudi v njeno seksi ritko, ki pa jo rad liže. A tiča pa noter ne da 🙂

 

Seks v ritko mi zelo paše

seks v ritko
seks v ritko

Petra je prava seksačica. Njena ritka dobro ve, kako fajn je občutiti kurca v sebi. Petra obožuje seks. Rada se prepusti. Je pa tudi zelo ponosna, da ima tipa, kateremu lahko zaupa. Se mu tudi ob posteljnih užitkih popolnoma prepusti. Tipa, ki ve, kako zrajcati svojo jebačico in še bolj -> kako jo zadovoljiti. In njemu z veseljem nastavi svojo pohotno ritko. Ravno njemu je prvemu dovolila, da jo poseksa v ritko. Da mu tudi pride v ritko. Petra mi je tudi zaupala, da sedaj več ne gleda za drugimi tipi. Ne. Njen je čisto dovolj, ker jo res nabije do onemoglosti. Po seksu rabi nekaj časa, da pride k sebi.

 

 

Rada imam seks v ritko!

seks v ritko
seks v ritko

Prav paše mi seks v ritko. To so besede Petre. Njen pogovor je vedno odkrit in polno smeha in jebaških zgodbic. Da ta Petra rada seksa. Sicer ima stalnega tipa vendar je pred tem menjala kar nekaj tipov. Ni se z njimi “štekala” v samem življenju. A ta novi pa je odprt, odkrit in prekleto dober v postelji. To ima rada in si želi z njim ustvariti družino in lepo v miru zaživeti. To ji želimo tudi mi, kajne? če pa bo kdaj kakšenga tipa pogledala v ritko, pa ji tudi ne bomo zamerili, kajne? Ne – ne. Seveda ne.

 

Kaj pa vi?

Kako pa je pri vam? A dobite od vaše seksačice to čudovito možnost, da jo lahko poseksate tudi v ritko? Vam pusti? A sploh znate tako seksati? Hmmm … če ne je potrebno malo pogledati, kako se to dela. 🙂
Saj vem. Če seksačici ni do tega jo je zelo težko pripraviti do tega. Mogoče pa tukaj pomagajo erotični filmi z analno vsebino. Ali pa še boljše : najdite si na spletu video prikaz prvega seksa v ritko. Od priprav pa vse do konca orgazma. Tako boste lažje izvedeli, kako se pripraviti in tudi to, da je v prvih trenutkih treba kurca počasi potiskati v ritko. Ker če niste previdni je lahko bolečina. Zato morate biti pozorni na občutke in samo pohoto.

 

Lubrikant

Za seks v ritko zelo pomaga lubrikant. Tega lahko kupite ali v bolj založeni trgovini ali pa v sex shopu. Pojdite tja in naj vam prodajalka ponudi ta pravega. Mogoče najboljšega trenutno na tržišču. Saj veste. Z lubrikantom bo lažje šel vaš tič v vročo in pohotni ritko vaše jebačice. Tudi se lahko prepustite svetovanju trgovke v seks shopu. Hkrati pa si lahko kupite še kakšen dober erotični film. To vas bo še bolj sprostilo, a hkrati vzburjalo in naredilo pohotne. Lubrikanti so fajne zadevice, ki lahko zelo pomagajo.

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : seks v ritko
.
– – – – – – – – – – – – – –
Rado; išče seks v ritko … hmmm ali da bi on njo, ali pa da bi on njega 🙂 ali pa ona njega 🙂 … hmmm ne vem 
– – – – – – – – – – – – – –
VelikiKurac; tudi njemu paše seks v ritko 
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; z ženo uživama “seks v ritko” po domače -> analca
– – – – – – – – – – – – – –

seks v ritko
seks v ritko

– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija