Seks v javnosti

seks v javnosti

Seks v javnosti. Seks v javnosti je kaznivo dejanje vendar, ko ga gledam tudi sama užival. Seks v javnosti lahko lepo vidimo na kakšni nudistični plaži, zasebni jadrnici ali pa na balkonu. Seks v jasnosti rajca tudi mene. Moram priznati, da sem zadnji seks v jasnosti na skrivaj opazovala leto na morju.

 

Seks v javnosti

Vroč seks v jasnosti

Ste že sami kje opazovali vroč seks v javnosti? Jaz sem. In poram priznati, da me je bilo prav všeč. Tudi sama sem že seksala ob plaži, na terasi ali še kje drugje. Sicer ne vem, da bi imela toliko gledalcev … mogoče pa naju je samo kdo na skrivaj opazoval in si ga pri tem drkal … kakorkoli meni je zelo pasalo in sem presneto uživala.

 

Kako je pa pri vas?

 … akcije ni bilo prav nikjer

Anonim;
Še vedno išče kakšno dobro lokacijo za seks v javnosti. Sam bi rad opazoval in si ga pri tem zdrkal. Letos je bil prvič na nudistični plaži in je bil zelo razočaran. Tam so bili bolj starejši ljudje, ki pa niso bilo za akcijo oz. akcije ni bilo prav nikjer. Zato išče eno lepo lokacijo.

 

 … za prvem grmovju poseksal, kot še nikoli

Anonim;
Sam je prvo akcijo doživel z ženo, ko sta kolesarila na enem izmed Hrvaških otokov. Ko sta to akcijo opazila sama žena ni hotela gledati in se je odpeljala kar naprej. On pa je pri tem užival. Seveda je potem svojo ženo za prvem grmovju poseksal, kot še nikoli 🙂

 

 

Če te seks v javnosti rajca me pokliči

090 vroča linija

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

 

.
Pokliči me kaj :

090 vroča linija

Trda erotika

Erotični dnevnik

Erotične zgodbe

Trda erotika

 

 

 

 

seks v javnosti
seks v javnosti