Seks pri ginekologu

Seks pri ginekologu

Seks pri ginekologu. Ojaaa … veliko se piše in govori o tem – seks pri ginekologu. Tudi sama bi se mojemu ginekologu lepo predala. Je še mlad in šarmanten ter mislim, da je naredil napačno šolo – moral bi postati bilo kaj drugega, kot pa ginekolog. Sedaj sicer vidi in šlata mojo luliko, a kaj, ko pa je ne sme polizati in obdelati. Mogoče pa je seks pri ginekologu nekaj, kar druge tudi rajca. Jih vzburja? Posledično seks pri ginekologu …

 

Seks pri ginekologu

Seks pri ginekologu
Seks pri ginekologu

 

Seks pri ginekologu – video

Včasih video dela, včasih ne. Če sedaj ne dela se opravičujem. Če pa dela – pa imate presneto srečo. Je pa ta video v vsakem primeru zelo seksi, fukiš, kateri te lahko naredi tudi lepo potrebno. No vsaj mene malo zažge tam spodaj.

 

Kako pa je kaj pri vam?

seks pri ginekologu
seks pri ginekologu

Prijateljica Vesna;
Moj ginekolog niti ne povzdigne obrvi, ko si ogleduje mojo luliko in dela to, kar pač mora. Včasih je bolj grobo, včasih pa ga niti ne čutim, da me je pregledal. Važno mi je, da sem zdrava tam doli in da nimam zdravstvenih problemov.

 

Prijateljica Petra;
Jaz imam ginekologinjo. Ne vem, kako bi se pustila pregledati moškemu. Mogoče bi moj mož tudi rekel, da ga s tem varam, ko mi drugi moški “šari” po moji luliki. Tega še ne vem.

 

Anonimnež;
Jaz sem svoji partnerici priskrbel ginekologinjo, zato me ne skrbi, da bi jo pregledoval moški.

 

Anonimnež;
Meni je vseeno pri kom je moja žena. Važno je samo, da je zdrava.

 

Anonimka;
Ginekolog ali ginekologinja. Pri meni je to vseeno. Samo, da se opravi pregled, vzame, kar se ima za vzeti in da dobim dobre rezultate glede mojega zdravja.

 

Kdaj seksate po ginekološkem pregledu?

Prijateljica Vesna;
Odvisno od situacije. Enkrat sem imela dopoldan pregled, zvečer pa že skakanje po možu.

 

Prijateljica Petra;
Dan ali dva. Pač, ko začutim potrebo.

 

Anonimka;
Zelo ne rada seksam dan ali dva pred pregledom. Pa ne vem zakaj. Potem pa ni panike. Pridem lepo domov, se še enkrat okopam in sem pripravljena.

 

 

 

Seks pri ginekologu

Anonimka;
Hecna tema. Vendar tudi dokaj zanimiva. Do sedaj se nikoli sama nisem ozirala ali zapisovala, kdaj sem prvič seksala po pregledu. Pač, ko je bila potreba ali priložnost sem se prepustila. So mi pa všeč ostala mnenja, katera so me tudi nasmejala.

 

 

 

 

Če te seks pri ginekologu rajca me pokliči

090 vroča linija

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

 

.

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

 

090 vroča linija

Mlade pičke

Mozolji po depilaciji

Trda erotika

Kosmata vagina