Seks pred kamero

seks pred kamero

Seks pred kamero. Veliko seksačev me prosi, naj jim ustvarim oz. naredim “seks pred kamero”. Hja webcam seksa še do sedaj nisem probala, saj tega ne potrebujem. Moram pa priznati, da v začetku sploh nisem pomislila na to, da bi delala seks pred kamero. Potem pa klic za klicem in ponudbe za seks pred kamero. Ponujali so vsote od 500€ dalje. Vendar sem vse zavrnila. Nisem porno igralka in ne mislim se kazati na erotičnih video filmih. Ne – ne.  Tako, kot je to – je popolnoma OK.

Seks pred kamero

seks pred kamero - seks pred kamero
seks pred kamero

Poznam veliko ljudi. A nekoga, ki bi se snemal in delal seks pred kamero – teh pa žal ne poznam. če pa je že kdo od poznanih kaj v tujini posnel pa se mi ni zaupal, pa bom jezna na to osebo, ko bom, če bom izvedela! Torej, če ste že kaj posneli pošljite mi ali pa mi pošljite link od vašega erotičnega seks prizora.

 

Vroč seks pred kamero

seks pred kamero - vroč seks pred kamero
vroč seks pred kamero

Vauuu .. res ne vem, kako bi se sama gledala na vse to. Verjetno bi zraven gledanja seksa, ki se snema postala enako pohotna, kot pa sem ob kakšni svinger zabavi. Prepričana sem, da bi me to zelo razvnelo, vzburilo in naredilo pohotno ter potrebno. Kaj pa potem? Kako bi svojo potrebo potešila. Tam so sami profiči, ki to delajo, jaz pa amaterka, ki je postala ob gledanju zelo potrebna. Zagotovo bi se mi vsi smejali, vendar upam, da bi se me kdo usmilil in poseksal do onemoglosti.

 

Rad gledam seks pred kamero

seks pred kamero - seks pred kamero
rad gledam seks pred kamero

Pogovarjala sem se s Petrom. On ima seksi fetiš. Preko web kamere gleda seks v živo. To je njegov fetiš. In za ta fetiš zapravi kakih 800€ ali več na mesec. To uslugo je ponudil tudi meni, vendar jaz nisem za to. Plus tega, ne vem, kje bi našla seksača, ki bi seksal v živo. Skratka Peter mi je zaupal, da gleda seks preko spletne kamere na tujih erotičnih portalih. Če pa bi kaj podobnega bilo v Sloveniji pa bi bilo noro seksi in fukiš zabavno. To pa mu priznam tudi sama.

 

Iščem seks pred kamero

seks pred kamero - seks pred kamero
iščem seks pred kamero

Že kar nekaj punc me je poklicalo na temo “iščem seks pred kamero”. Iščejo predvsem neznane avtorje, ki dobro plačajo, samo distribucijo pa pošljejo v svet. Ne propagira se, da so to Slovenke in da se je snemalo v Sloveniji. Ne nič od tega. Kader oz. seks prizor se posname in pošlje v ZDA. Tam ga uredijo in vključijo v svoj prizor erotičnih filmov in prodajajo dalje. Po domače, lahko gledate seks film, pa niti ne veste, da ga je snemala Slovenka.

 

Plačam seks pred kamero

seks pred kamero - seks pred kamero
plačam seks pred kamero

Dobila kar nekaj ponudb na to temo. Tudi prejela scenarij, glede zgodbice. Moram priznati, da se mi je sama zgodbica res dopadla. Bila je seksi, a nabita s polno seksualno energijo. Sam prizor je bil lezbični. Seveda so v prizor vlkučili tudi malo mučenja -> sado mazo ter podrejevanja. Ampak lepo seksi. Tako, kot si nekdo lahko to seksualno energijo pričara v svoji spalnici. Pohvalno temu avtorju. Super ni kaj!

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : seks pred kamero
.
– – – – – – – – – – – – – –
Anoni; tudi jaz bi te gledal preko kamere! Daj greva se snemati.
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; seks pred kamero je zelo zanimiva izkušnja
– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija