Seks od zadaj

Seks od zadaj

Seks od zadaj. Vroč seks od zadaj. Zastonj film seks od zadaj. Dragi moji ljubitelji seksa od zadaj. To je res nekaj vročega, fukaškega in vsaj meni osebno zelo paše. Tukaj me lahko tip lepo prime za boke in me poriva do onemoglosti. Še več. Lahko me tudi klofutne po moji pohotni ritnici in mi paše.

 

Seks od zadaj

Seks od zadaj
Seks od zadaj

Treba se je seksati 🙂 To pravim že od prvega seksa dalje. In tudi razumem druge tipe, da skačejo čez plot. To pa zato, ker doma ne dobijo seksa. Kaj šele, da bi dobili seks, takšnega, kot si ga sami želijo. Mogoče kakšni drugi položaji, fafanje kurca ali celo analni seks. Nop. Ponavadi njihove žene dajo noge samo na razen in ko jim pride, jim pride in to je to. Verjetno te dame še pri ginekologu bolj uživajo, kot pa z možem.

 

 

Zastonj film seks od zadaj

Seks od zadaj
Seks od zadaj

Ta položaj seksa paše tudi meni. Se lahko še bolj sprotim ter si lepo primem svojega ščegija, da še bolj povečam občutke in samo pohoto. Pa še prej mi lahko pride 🙂 Moj orgazem je tukaj lahko … svetovni.

 

 

Iščem punco za seks od zadaj

Opa. To pa so ponižne želje tipa, ki mi je to zaupal, ko sem mu ga lizala. Seveda sem se takoj tudi sama razveselila, ko pa je ta položaj fajni tudi zame. In res sem mu nastavila moj zadnji del ter dovolila, da me je nabijal od zadaj. Sedaj, ko razmišljam kako fajn je bilo se sprašujem zakaj tip ni priporočal tudi analnega seksa. Ali pa, da bi me s prstekom začel dražiti po mojem anusu. Hmmmm …. pojma nimam.

 

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : seks od zadaj
.
– – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – –

 

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

Naga Slovenka

Seks pod tušem

Zastonj analni film

Amaterski seks

Iščem punco