Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Vse pravice na www.noro-dobra.si so pridržane.
Za podatke, ki so na www.noro-dobra.si upravljavec ne prevzema nobenih garancij za posledice njihove uporabe. Vsi uporabniki vso uporabljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti upravljavec, niti lastnik domene www.noro-dobra.si, niti nihče, ki je sodeloval pri nastanku  in izdelavi te spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe, nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Povezave, gradivo, slike, dostopne na www.noro-dobra.si , so postavljene, da olajšajo uporabo strani obiskovalcem. Vse povezave in gradiva uporabljate na lastno odgovornost.

Na določenih mestih spletne strani www.noro-dobra.si bo upravljavec zbiral osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, e-mail, GSM, …) o čemer bo uporabnik obveščen ali pa bo sam uporabnik posredoval te podatke prostovoljno. Vsi zbrani podatki bodo izključno namenjeni komercialnim in marketinškim akcijam.

Vaša odgovornost je, da poskrbite za primerno zaščito pred virusi in si zagotovite kompatibilno programsko opremo.

Spletna stran www.noro-dobra.si, kakor lastnik zakupljene domene, kakor upravljavec spletne strani, ne jamči za točnost, popolnost ali varnost podatkov nas spletnih straneh, dostopnih po internetu, in ne predstavlja ali kakor koli oskrbuje katerekoli od strani, ki so dostopne po internetu.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti www.noro-dobra.si niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za  kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Portal www.noro-dobra.si se bo na vse načine trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar portal ne prevzame nobenih garancij o njihovi točnosti.

Dokumenti in celotno gradivo, ki je objavljeno na tem spletnem mestu www.noro-dobra.si so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.
Upravljavec ni lastnik vseh prikazanih slik. Slike so dobljene iz javno dostopnih spletnih strani in niso zaščitene z avtorskimi pravicami.

Opozorilo – vse osebe na slikah so polnoletne!
Vse osebe prikazane na tej strani so bile ob času snemanja in slikanja polnoletne.
Z uporabo besede najstnice mislimo dekleta, ki so starejša od 18 let in mlajša od 26 let.
Vsi fantje prikazani na tej strani so bili ob času snemanja in slikanja polnoletni.
Z uporabo besede mladenič mislimo fante, ki so starejši od 18 let in mlajši od 26 let.

Ta stran vsebuje erotično vsebino, ki ni primerna za mlajše od 18 let.
Te spletne strani so namenjene osebam starejšim od 18 let.
Prosimo, ne vstopajte, če ste mlajši od 18 let, ker katalog izdelkov iz te prodajne skupine vsebuje nazorne slikovno grafične predstavitve in opise z erotično vsebino. Tem vsebinam ne sme biti izpostavljen nihče proti svoji volji, tako tudi ne smete omogočati dostopa in uporabe teh vsebin mladoletnim osebam.

Vse osebe na slikah so polnoletne.
– Potrjujem, da sem star 18 let ali več.
– Zavezujem se, da osebam mlajšim od 18 let ne bom omogočal/a dostopa do vsebin, ki se nahajajo v na sletni strani www.noro-dobra.si in jih tudi ne bom  izpostavljal/a osebam proti njihovi volji.
– Zavestno izbiram ogled erotičnih vsebin
– Avtorji strani ne odgovarjajo za mojo odločitev ogledovanja teh strani
– Strinjam se in sem starejši od 18 let.

Odzivnik v primeru zasedenosti ali odklopa telefonske številke
Upravlavec si pridružuje pravico, da lahko brez predhodne najave telefonsko linijo začasno izklopi ter vključi odzivnik.
01.01.2013