Obrite lulike

Obrite lulike

Obrite lulike. Vlažne obrite lulike. Mokre obrite lulike. Ne to so potrebne obrite lulike. Kakšne obrite lulike pa imate vi najraje? Verjetno tiste potrebne in pohotne. Ker, kaj vam pomaga obrita lulika, ko pa ni za akcijo. Sem v savni gledala gospo, ki je imela lepo obrito luliko pri tem pa je izjavila, da ne potrebuje tipa, da bi jo poseksal!

 

Obrite lulike

Obrite lulike
Obrite lulike

 

Obrite lulike v savni

Težko je iti v savno ne da bi tipa pogledala v tiča ali pa tipico v luliko. V savni obrite lulike niso nobena izjema. Edino, kaj me včasih začudi je samo to, da pride seksi punca, ki ima zaraščeno luliko in zraven hudo seksi tipa, ki pa ima popolnoma vse zdepilirano okoli tiča. Kaj to sploh pomeni? Po mojem se ta punca ne sekira, kakšno šumico ima spodaj. Ali pa se ji ni dalo jo urediti.

 

Obrite lulike in vaša mnenja

Peter;
Njega obrite lulike v savni ne motijo. Pa tudi se kaj preveč ne ozira po pičkah ampak uživa s tisto osebo, s katero je prišel.

 

Marsel;
Sam se rad brije in ima rad, da je nežno in gladko. To pričakuje tudi od svoje jebačice. Je pa že naletel na punco, ki je imela zelo poraščeno pičko in se m ni dopadlo. Tako zelo se mu ni dopadlo, da je ni mogel poseksati, kaj šele na začetku malo polizati.

 

Amadej;
Njegova prva punca je imela lepo obrito. A sedanja pa tega nima rada in to ga zelo moti, saj zelo rad liže pičko. Hkrati pa je že med seksom sedanjo punco poklical z imenom od bivše. To je bila šele štala sredi seksa.

 

Teo;
On ima rad svoje vrstnice – 45 letne dame. Od jih nikakor ne pričakuje, da imajo lepo čisto pičko, ampak da je malo kosmata. To mu je tudi najbolj všeč.

 

 

 

Vaša mnenja na temo : obrite lulike
.
– – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – –

 

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

Naga Slovenka

Seks pod tušem

Zastonj analni film

Amaterski seks

Iščem punco