Mozolji po depilaciji

mozolji po depilaciji

Mozolji po depilaciji. To je lahko smešna ali manj smešna zadevica. Mozolji se pojavijo iz različnih vzrokov. Ampak, da se ti pojavijo na pički, to je pa malo smešno. Se spomnim tudi erotičnega filma, ko je porno igralka imela kar zelo mozoljasto pičko. Na koncu sem se spraševala, pa kako je to ni motilo, ali pa vsaj kamermana ali režiserja?

 

 

Mozolji po depilaciji

mozolji po depilaciji - mozolji po depilaciji - mozolji po depilaciji
mozolji po depilaciji

Uhhh ti presneti mozolji po depilaciji vagine oz. pičke. Na začetku moje depilacijske kariere moje pičke so se mozolji po depilaciji pojavili kar pogosto. Potem pa sem začela biti bolj previdna, nežna in počasna. Od takrat dalje pa teh problemov skoraj ni več. Če pa se že kateri pojavi pa sploh ni panike.

 

 

Mozolji po depilaciji in savna

Tudi meni osebno se zgodi, da se mi pojavijo mozolji po depilaciji in ravno nameravam iti v savno. Če je zadevica prehuda se raje izogibam savne. če pa ni tako hudo, pa tudi mene ne moti. Sem pa pred časom bila v savni in je ena luštna pohotnica imela res vneto vagino pa še srbelo jo je. Prav videlo se je, kako se na skrivaj praska. Uhhh to pa nikakor ni dobro, kajne?

 

 

Lizanje kurca ter gledanje polnih malih mozoljev

To sem doživela samo enkrat in od takrat dalje, če ima tip mozoljastega kurca, ga niti ne primem, kaj šele, da bi ga dala v usta. OOo to pa ne. Tudi higienično ni. No vsaj zame ne. Vsaj meni je to zelo težko. Razen, če greva pod tuš, da mu ga lahko lepo zdrkam. To me ne moti. A vse ostalo pa.

 

Kaj na to temo pravijo moje prijateljice?

Alenka;
Jaz si mojo vagino depiliram lepo s prav posebnim voskom, ki sem si ga kupila v Nemčiji. Mi odgovarja ter nimam nobenih problemov s kožo. Mozoljev že nekaj časa ne opažam. Mogoče kakšna mala vraščena dlačica, ki jo hitro osvobodim.

 

Petra;
Nanesem gel za britje in lepo počasi pobrijem. Potem pa lepo navlažim in dam mojemu tipu, da me lepo poliže in da mi pride. pri tem zelo uživam. Ko pa mi je moj tip depiliral mojo pičko, pa ni bilo OK. Tako, da to od tedaj dalje delam sama.

 

Vera;
Brijem si samo bikini predel. Vagine oz. zaraščenega predela si ne depiliram, ampak samo strižem, da niso predolge dlačice.

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : mozolji po depilaciji
.
– – – – – – – – – – – – – –
On; tudi sam si depiliram svojega korenjaka. Vendar mozolji po depilaciji so tudi pri meni včasih navzoči 🙂
– – – – – – – – – – – – – –
Ona; če pa kaj mrzim, pa so to mozolji po depilaciji
– – – – – – – – – – – – – –
Fak .. mozolji po depilaciji … to je res nevšečna zadeva.
– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija