Malo kosmate pičke

Malo kosmate pičke

Malo kosmate pičke. Tako se to dela. Malo kosmate pičke so lepe in stilsko obdelane. 🙂 Tudi moja pička je ponavadi malo stilsko obdelana in ni vedno depilirana in gladka, kot otroška ritka. Malo kosmate pičke rajcajo tudi mene. Še bolj pa me rajcajo malo kosmati tiči. Te malo kosmate pičke so prav seksi. Prav paše jim, da so malo kosmate. A vas tudi rajcajo malo kosmate pičke? A radi pogledate malo kosmate pičke, če ste v savni ali na nudistični plaži?

 

 

Malo kosmate pičke

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

Luškana Azijka. Prav seksi gleda v fotoaparat in se prepušča samemu objektivu. “Tukaj me maš“si misli.
Me pa veseli, da je ta seksi Azijka lepo naravna. Da nima umetnih jošk in se ne pači pred kamero. Lepo seksi in zapeljivo gleda.
Ta Azijska mora biti prav huda v postelji. Mislim, da jo prevzame močna potreba po seksu.

 

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

Opa. Tale pa nima malo kosmate oz. sploh ni videti, da bi bila vsaj malo kosmata 🙂 No, tukaj pa sem se zmotila, ampak slika in sama pohotnica je vseeno seksi. Zato vam jo bom tudi lepo pustila 🙂

 

Malo kosmate pičke ter Azijka

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

Azijka, ki se ne sramuje svojega lepega in seksi telesa. Verjetno si misli “čakam nate in tvoje seksi dotike“. Wowww pohotna pohotnica, ni kaj!
Tale slika se dopade tudi meni. Res je lepotica in prava pohotnica.

 

 

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

Tudi tale pohotnica se prepušča svojim seksualnim čarom. Verjetno čaka in si misli “daj pridi k meni ter zarij svojega tiča v moja sočna usta“. Ta pohotnica zagotovo čaka na faf. V to sem 100% prepričana, da, če bi imela slike naprej bi imela tiča v ustah in ga strastno obdelovala.

 

Tukaj sem zate

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

Zelo seksi pohotnica. Čaka name. Rada bi jo imela ob sebi. Se stisnila k njej in polizala to lepo in sočno pičko. Lepa in seksi je. Zapeljivo gleda in čaka na svojega tiča.

 

 

Malo kosmate pičke ter veliko presenečenje

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

Zelo zanimiva slika, kajne? Tudi mene je pritegnila. Luškana nasmejana pohotnica, ki se naga slika verjetno za kakšno presenečenje. Prav prisrčno se smeji, kot, da bi bila oblečena. Tega sama nisem pričakovala. Da se nekdo slika nag naj tudi izžareva samo pohoto, seksipilnost in potrebo. Ampak tega v tej sliki ni 🙂

 

Tudi moja je kdaj malo kosmata

Priznam, da tudi moja pička ni vedno lepo gladka. So tedni, ko si je ne uredim in potem je res malo kosmata. Vendar mene to osebno ne moti. Če pa grem na kakšno nudistično plažo ali pa v savno te pa si jo malo očedim. Se pa spomnim, da sem se peljala iz Ljubljane in sem si zaželela savne. Ne glede, kakšna je moja pička sem šla v savno. Seveda sem vzbudila kar nekaj zanimanja in tipi so me lepo gledali. Ker moja pička je bila molj kosmata, kot pa običajno. Ampak jaz sem se lepo prepustila samemu toku savnanja in sem uživala.

 

Ooo te savne

Savne so izjemno dobre za človeško telo – vsaj zame. Meni to zelo paše. Lepo me sprosti in relaksira. Vse odvečne misli mi gredo vstran in pridem v samo stanje udobja in lagodnega dihanja. Tukaj se ne oziram na druge. V savni, ko sem relaksirana sem sposobna dati noge zelo narazen in še kaj več – samo da mi paše. Seveda so me že kdaj opozorili zaradi neprimernega vedenja, vendar to ni bila moja krivda, čer starejši moški bulijo v mene, ko pa imajo zraven svoje žene, ki več niso tako mlade in … skratka to so že bolj stare žene 🙂 Pa saj veste kaj mislim povedati.

 

Kaj pa vi?

Kakšne pa so vaše sanje? Vas to rajca? Si upate v savni pogledati pohotnici direkt v pičko in si tiča pri tem prijeti? Pokličite me in mi zaupajte vaše strastne sanje ali pa strastna in pohotna doživetja. Delite ta fukaški dogodek tudi z menoj.

 

Anonim;
te malo kosmate pičke res rajcajo tudi mene. rad imam, da je malo kosmato in urejeno.

 

Tudi tale je zelo vroča, kajne?

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

 

 

Če te malo kosmate pičke rajcajo me pokliči

090 vroča linija

 

 

 

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

– – – – – –

Malo kosmate pičke
Malo kosmate pičke

– – – – – –

 

.

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

 

090 vroča linija

Mlade pičke

Mozolji po depilaciji

Trda erotika