Mali penis

mali penis

Mali penis. Mali penis …

Mali penis

mali penis
mali penis

 

Moj Ferdo ima mali penis

Pred časom sem se pogovarjala s priajteljico, ki mi je zaupala “moj Ferdo ima mali penis in pri tem sam ni dovolj sproščen, da bi me poseksal tako, kot bi me lahko. Zame je njegov penis čisto OK, a on misli, da je premajhen in si s tem beli glavo. ”

 

Pridi, da te moj mali penis popelje …

Seveda sem že bila v savnah in pri tem dobivam raznovrstna povabila. Vendar se nikoli ne oziram, kakšnega penisa ima tip. je pa pred časom k meni pristopil luškan tip, s katerim sva se spogledovala. In iz jasnega rekel “pridi, da te moj mali penis popelje do samega orgazma”. In pustila sem mu, da me kar poseksa v kabini za preoblečt. Imela pa sem to srečo, da v tem času ni hodil okoli reševalec iz vode. Aja … pa seks je bil res seksaški in tega tipa moram pohvaliti, ker zna seksati kljub malemu penisu. On lahko lepo dokazuje, da je bistvo v tehniki in ne toliko v velikosti.

 

Mali penis ter hitri drk

Ko sem potrebna izbiram tipe, kako se mi zdijo privlačni in pri tem upam, da znajo dobro seksati. Da me bodo res dobro obdelali. Mogoče tako, da jih bom še nekaj časa sanjala. A teh je zelo malo. Ponavadi so vsi povprečni ali pa se slabši. Tako sem tudi spoznala tipa, ki se mi je zdel privlačen. Zaupal mi je, da je zelo malokrat bil odzunaj in ga žural s kolegi. Je bolj tip, ki sedi za kompom in … se tam dolgočasi 🙂

 

 

 

 

Če te mali penis rajca me pokliči

090 vroča linija

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

.
Pokliči me kaj :

090 vroča linija

Trda erotika

Erotični dnevnik

Erotične zgodbe

Trda erotika

mali penis
mali penis