Mali joški

mali joški

Mali joški so seksi.Spoznavam, da je moškim vedno bolj vseeno, kakšne velikosti jošk ima seksačica. Včasih so me spraševali po velikosti jošk, a sedaj pa me sprašujejo, če mi paše draženje in stiskanje jošk. Mali joški so nekaj običajnega in tukaj ni seksualne razlike. Kaj vam pomaga, da ima vaša seksačica res velike joške, ko pa vam da samo 1x na mesec.

 

Kaj pravijo moje prijateljice na temo : mali joški

mali joški
mali joški

Alenka
Hmmm … mali joški. S to temo se pa še nisem nikoli ubadala. Sama nimam kaj pretirano velikih, vendar sem s tem, kar mi je zrastlo zelo zadovoljna. Ker pa sem se intenzivno začela ukvarjati s športom sem komaj sedaj spoznala, kako fajn mi je, ko so moji joški mali joški. Ker sotale punce imajo s tem veliko težavo in priznavajo, da jim ni enostavno.

 

Petra
Jaz imam male joške, pa me sploh ne moti in moja samozavest je dobra. Tudi, ko grem v savno se lepo slečem brez zadržkov in če pridejo tipi do mene, mi je jasno, da jih moji mali joški sploh ne motijo. Če pa so bradavičke lepo vzburjene pa pridejo še bolj seksi.

 

Larsima
Sama imam B košarico. Tako, da moji joški ravno nijs mali joški. Mi ej pa vseeno velikost jošk, ker važna je osebnost in kako se da z njo komunicirati.

 

Mali joški so seksi

mali joški
mali joški

Ne glede na velikost jošk – vsaka velikost jošk je seksi. Ne glede na košarico ter obseg. Se spomnim prd časom, mislim, da je to bilo lani. Bila sem v savni v Podčetrtku. Lep savna prostor. Velika izbira najrazličnejših savn. Jaz imam rada mokre savne. Ta soba je bila bolj temna, mokra in lep prijeten vonj. V začetku sem bila sama. A po nekem času sta v prostor prišla mlad par. Oba tiha in usedla sta se malo vstran, a nasproti  mene. Potem pa je tip začel svojo punco prijemati za noge, najprej koleno in potem vse gor do mednožja. Gor in dol mu je roka počasi drhtela. Punca je uživala. Vse kar je naredila je to, da je dala njene noge še bolj narazen. In prav nič se ni ustila motiti. Kar naenkrat se je prijela za njene male joške in začela dražiti bradavičke in prav hard jih je prijela in se z njimi poigravala. Vedno bolj močno in močno. Uhh….

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : mali joški
.
– – – – – – – – – – – – – –
Jana; moji mali joški so zelo rajcali tudi moške v savni. radi jih tudi ližejo.
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; rad liže bradavičke in mu je vseeno velikost jošk
– – – – – – – – – – – – – –
Peter; je fetiš tip in občasno svojo punco zveže in ji nadene ščipalke na bradavičke
– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija