Iščem punco

iščem punco

Iščem punco. Marsikdo me prosi ta od moških, kakor tudi občasno kakšna punca. Predvsem me prosijo za pomoč na temo “iščem punco”. Pri tem si želijo samo osebe, ki je topla in prijazna po srcu. Da te zna ceniti. Te zna objeti in ljubiti. Še bolj pa si želijo iskreno osebo s katero se bodo lahko bilo kaj pogovarjali. Pa, da je tudi spolno aktivna – to pa je pogoj.

 

Iščem punco

Tega je vedno več. Vedno več me pokličejo in pišejo moški, saj punce tudi, vendar tukaj se fokusiram na moške. Skratka. Dosti imajo vsega. Zato prosijo pomoč, da spoznajo osebo, katero že nekaj časa iščejo. Mogoče so jo imeli ob sebi pa se tega niso zavedali, mogoče so jo povabili na kavico pa niso prišle ali pa … razlogov je lahko nešteto. Pa pustimo razloge. Osredotočimo se na rešitev. Kako naj enemu potrebnemu moškemu najdem eno potrebnico.

 

Žal nisem posrednica ali kaj drugega

Tukaj nikomur ne morem pomagati. Tudi nočem. Razlog je enostaven. Ne da se mi s tem ukvarjati. Sploh pa ne, ker s tem nimam izkušenj. Žal ne. In hvala lepa, da to lepo razumete. Za to imate ostale oglasnike. Kako pa je tam, pa se mi ne sanja.

 

Iščem punco za občasna srečanja

Klical me je Peter. To je verjetno njegov psevdonim. Prosim mi je, naj mu najdem eno seksačico za občasna srečanja. Pri tem jo bo razvajal. Kino, savna ali kaj romantičnega. Sam je ne vezan in ni v razmerju. Punco išče zaradi tega, da bi mu pomagala pri času, ko se počuti samskega. Zaupal mi je tudi, da v zvezi ne ostane dolgo.

 

Iščem punco preko oglasnikov

Klical me je Peter. Njegova želja je, da bi spoznal punco. Sam je redkobeseden, hkrati pa še malo sramežljiv. Kljub 33 letom starosti še nima toliko jajc, da bi pristopil do dekleta in ga ogovoril. Ker ima še ta problem išče punce preko oglasnikov. Ampak, kakšna dekleta se mu javijo in kakšna dekleta dajo sploh svoj oglas v oglasnik?

 

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : iščem punco
.
– – – – – – – – – – – – – –

iščem punco iščem punco
iščem punco

– – – – – – – – – – – – – –
Lepotec; tudi sam iščem punco. 
– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija