Gej seks

gej seks

Vroč gej seks. Gej seks za vsakogar. Slovenski gej seks ni prav nič drugačen od tega. Poznam tipa – prijatelj Rene, ki je pravi gej. Moja muca mu nikoli ne diši. On želi imeti ob sebi samo tiča. Da ga poliže. In da ga na koncu začuti v svoji ritki. Zato podpiram tudi gej seks video klipe in filme. Sama sem jih nekaj že pogledala in so … moram priznati, da do bili eni res dobri. Gej seks te lahko tudi zelo vzburi.

 

Gej seks

 Saj ne vem, ali video dela ali ne. Enkrat dela, drugič ne. Vendar ta video se dopade tudi meni. Dva luštna tipa, ki se ne pustita motiti.

Dva geja na nudistični plaži

Ker rada poleti zahajam na nudistične plaže se tam srečavam tudi z geji. Me prav nič ne motijo, ker imam prijatelja Reneja, ki je tudi gej. Še bolj pa rada opazujem njih, ker so zelo simpatični ter zelo čutni do drugega partnerja. Mislim celo, da so med seksom bolj nežni, kot pa kateri tip z menoj. Kakorkoli. Ta dva geja sta se v začetku lepo namazala s sončno kremo. Lepo celo telo. Drug drugega. Seveda, ko sta drugemu mazala noge sta morala malo poljubiti in polizati partnerjevega tiča. In potem sta se lepo sončila in zabavala s pijačo ter se vmes šlatala oz. otipavala.

Sta pa imela gledalce

Začuda, koliko ljudi je ta dva geja gledalo. Še bolj čudno pa je to, da se geja še nista dražila in bila v akciji. Večina gledalcev pa si je že držalo svojega tiča v rokah in ga žlajfajo. 🙂 nekateri so si svoje tiče drkali s polno močjo ter se zraven na ves glas drli. Seveda je tem hitro prišlo. a geja se nista pustila motiti.
Onadva sta lepo počasi in z užitkom vzburjala drug drugega. No mogoče pa še koga drugega tudi – mene. 🙂

Če te gej seks rajca pokliči

gej seks rene
gej seks

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

 

.

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

 

090 vroča linija

Mlade pičke

Mozolji po depilaciji

Trda erotika

Kosmata vagina