Fafanje kurca

fafanje kurca

Fafanje kurca je lep korak k temu, da svojega jebača lepo vzburite in ga že malo bolj dražite in mu pokažete, da si ga želite občutiti ne samo v vaši pički ampak tudi v ustah. Fafanje kurca je lahko čudovita predigra, ki lahko oba popelje do lepega seksa. Vendar pri fafanju kurca se ne rabite ustaviti. Lahko mu sesate jajčka, ližete tudi ritko, z jezikom dražite njegove bradavičke … Prepustite se pohoti in očarajte ga.

Fafanje kurca

Dragi moji seksači. Fafanje kurca je lahko res seksualno in ti lahko poteši še tako močno potrebo. Vendar sem sama spoznala, da pa tudi meni ni vedno do fafanja. Kaj šele, ko se pogovarjam z moškimi, ki se pritožujejo, da jim svoje žene že nekaj časa ne pofafajo kurca. Prej pa jim je to zelo pasalo. Kje se je zalomilo? Zakaj nimajo več te potrebe po fafanju? Ali pa vsaj po tem, da s fafanjem zadovoljijo svojega moškega?

 

Globoko fafanje kurca

fafanje kurca - fafanje kurca - fafanje kurca
fafanje kurca

Pogovarjala sem se s Petrom. On ima res peroč problem. S punco je že več kot eno leto skupaj. Na začetku je bil sanjski seks. Res  sta se oba prepustila. A sedaj zadnjih nekaj mesecev pa ni več tako, kot bi moralo biti. Zaupal mi je, da mu punca samo nastavi pičko in to je to. Problem je tudi v tem, da pičko dobi nastavljeno vsakih 3 ali pa 4 ni. Punca je potrebna, a k, ko se ji ne da nič več predigre ali pa kakšen erotični film. Ne – ne. Tukaj maš mojo pičko in me poseksaj. Vendar Peter si želi starih časov nazaj. Ko mu ga je punca globoko pofafala. Priznal je, da mu je takrat spreminjala svet okoli njega. A zdaj pa ni več tako.

 

Fafanje kurca in prehiter izliv sperme

To se je že zgodilo tudi meni. In to je lahko problem marsikaterega moškega. Že tako se veseliš, da se boš fajn poseksal … a na koncu pa nič od tega. Spoznala sem prijaznega tipa, ki me je razvajal celo noč. na koncu sem pristala v njegovem avtomobilu. Ljubčaka sva se in mečkala. Tako, kot v starih časih, ko sem bila še 18 let. Prijemal in otipaval je moje joške, stegna in čet hlače dražil pičko. Seveda me je razvnel. Kako da ne, saj sem tudi sama potrebnica! Skratka. Bilo je res nabito s seksualnostjo. Ko pa sem jaz prijela za njegove hlače sem začutila že nabreklega tiča. Počasi odpnem gumbe in odpiram zadrgo. Njegov tič je prav hitel na zrak. Evo ga lepotca. Ga primem v roke in malo pogladim glavico z mojimi rokami. Počasi se nagibam k tiču in naenkrat začum in vidim, kako šprica sperma sem ter tja. Seveda sem ga med tem časom drkala in tipu je res hitro prišlo. Jojjj …. pa lih meni se to mora dogajati!!!! Sranje. To nikakor ni v redu.

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

Vaša mnenja na temo : fafanje kurca
.
– – – – – – – – – – – – – –
Petra; fafanje kurca je lepa predigra pa da svojega jebača narediš še bolj pohotnega in potrebnega
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; priporoča fafanje kurca v finski savni!
– – – – – – – – – – – – – –
Anonim; fafanje kurca je dobra predigra, ki lahko postane ful strastna in potrebna
– – – – – – – – – – – – – –
Anonimnež; tako ja. globoko fafanje kurca vse do orgazma!
– – – – – – – – – – – – – –

fafanje kurca - fafanje kurca
fafanje kurca

– – – – – – – – – – – – – –
Fafanje kurca je zelo pogosto uživanje v seksu-
– – – – – – – – – – – – – –

Fafanje kurca - Fafanje kurca
Fafanje kurca

 

 

 

 

 

 

– – – – – – – – – – – – – –

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija