Erotika seks

Erotika seks

Erotika seks. Ooo dragi moji jebači. Erotika seks je nekaj za vas, kajne? No vsaj zame je. Erotika seks je lahko čista pohota ter navdušenje nad dobrim seksom oz. fukom. Erotika seks je življenje. Če radi seksate je erotika seks pravšnja za vas, saj si lahko daste duška ter umirite vse pohotne strasti.

 

Erotika seks

Erotika seks 1A!  To spodaj je zelo lepo fafanje.

 

Priznam, da sama nimam tako velikih jajc, da bi se v kaj takšnega spustila. Več tipov na kupi, ki bi me obdelovali … hmmm … priznam, da o tem še nisem mislila. No mogoče dva tipa, ki me strastno obdelujeta in fukata. Da pa bi jih bilo več in to zaporedoma? Mogoče pa bi mi pasalo se nikoli ne ve.

 

Brezplačna erotika seks

Tukaj je erotika seks brezplačna. Privoščite si strastnega ogleda.

Uuu skupinsko fafanje. Kaj pravite vi na to? Bi se kaj takšnega udeležili? Bi si drznili stopiti pred množico moških, ki si ga drkajo ter porivajo svojega tiča v ena sama usta. Vendar pri tem sperma šprica. Šprica in šprica. Verjetno je tukaj sama strast, pohota in poželenje zelo močno.

 

Daj me zelo močno po pički

Tako ja. Daj me. Poliži mojo pičko. Pljuni na njo in razmaži svojo slino. Naredi me še bolj mastno, potrebno in pohotno. Da poliži me tako močno, da se mi bodo noge migale. Privošči si me. Privošči si mojo pobrito pičko.

 

 

Vroča erotika seks

Verjetno ste že doživeli oz. bili v situaciji, ko ste nenadoma postali potrebni, a vaši jebačici pa ni bilo do seksa. To je zelo pogost pojav – vsaj jaz tako opažam, ko me pokličejo potrebneži. To je skupen problem, kar nekaterih moških v naši lepi Sloveniji. Eden klicalj me je poklical in povedal “Postal sem potreben. Ko sem začel osvajati mojo ženo me je zavrnila in rekla “a nimaš kaj boljšega za delat, kot pa mene šlatat?” in sem šel vstran. Sedaj sem v garaži v svojem avtu in se pogovarjam s teboj, fukačica Amanda.”. In potrebnež si ga je lepo zdrkal, kar v avtu. Kaj pravzaprav to pomeni v zakonu, da ženi ni do seksa? Jaz opažam, da je to zelo boleč problem s katerim se žena noče pogovoriti. Pa zakaj ne? Če ima tipa res na koncu samo še iz navade je res najboljše, da si najde drugega, ki ga bo imela rada in mu dala svojo pičko več krat na leto. Ali ne? Zato je erotika seks res dobrodošel v našel življenju.

 

Pazite se žen, katerim ni do seksa

Moja prijateljica je ena izmed teh. S možem sploh ne rada seksa. A, ko pa gre ven na žur pa se rihta ziher 2 uri v kopalnici. Še prej pa gre na bikini in brazilsko depilacijo. A na koncu sem jo vprašala “Draga prijateljica. Moža imaš s katerim ji savno povedala, da ti ni več do seksa. A zakaj pa vsa ta depilacija po pički, ko pa ne misliš seksat“? Pa mi je odgovorila “Se nikoli ne ve. Moram biti pripravljena. “. Juhhh … moja prijateljica je pripravljena varati svojega zvestega moža.

 

Erotika, seks, varanje ali zvestoba

Bi bili zvesti brez seksa, čeprav radi seksate in ste več krat zelo potrebni? Veste tudi sama se glede tega vprašanja, kar veliko sprašujem. In tukaj pridem do enega lepega zaključka. V zakonu, če je prej bil strasten seks in sedaj ga sploh več ni na eno strani na drugi pa je potreba velika … tukaj je potem nekaj potrebno urediti. Sama vem, da sem zelo sposobna se prepustiti drugemu jebaču, če mi paše in me fajn poseksa. Da, rada uživam.

 

 

 

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

.

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

 

090 vroča linija

Mlade pičke

Mozolji po depilaciji

Trda erotika

Kosmata vagina

erotika seks - erotika seks
Erotika seks