Brazilska depilacija

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija. Čudovita brazilska depilacija. Ta brazilska depilacija je prav seksi. Tudi sama jo uporabljam občasno. Bolj poleti, ko sem kje naga ali pa, ko grem v savno. Brazilska depilacija je lahko seksi na vsaki ženski. Tudi sama brazilska depilacija veliko pripomore k boljši higieni ter lažje je lizati mokro in potrebno pičko. Brazilska depilacija je …

 

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija
Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je v modi. Sem pa v savni Laško začudeno pogledala eno luštno in zelo seksi žensko, ki je imela frizurco v obliki strele. Full luškana zadevica in tudi zelo seksi. Saj nisem edina gledala direkt v njeno pičko. Tudi ostali moški, kateri so seveda bili tam sami so si jo privoščili z očmi. Eden se je celo malo pogladil po tiču.

 

 

Kje nudijo brazilsko depilacijo?

Brazilska depilacija
Brazilska depilacija

A kje nudijo brazilsko depilacijo? Skoraj vsak dober kozmetični salon ima tudi to ponudbo. Pokličite in povprašajte. Vendar pazite. Vsi kozmetični saloni tudi niso tako dobri. Eni uporabljajo boljše izdelke za nego kože. Eni pa bolj poceni. Le to se lahko pozna na koncu, da te srbi, peče ali celo veliki izpuščaji oz. mozoljčki, kar pa je full neprijetno. Tudi brazilska depilacija ni za vsako pičko! Ene so preveč nežne, za kaj takšnega.

 

To pa ni brazilska depilacija!

Brazilska depilacija
Brazilska depilacija

Ne – ne. To pa ni brazilska depilacija. To je samo lepa šumica na lepi potrebni in seksi pički. Si je pa deklina naredila tudi dodatno delo, kajne?

 

Kaj pa vi? Kakšno pičko rabi gledate? Z ali brez?

brazilska depilacija
brazilska depilacija

Anonim;
Uuu ne glede kakšna je ali kosmata ali lepo gladka – važen samo je, da ji paše sex več krat na mesec!

 

Peter;
Jaz raje brez. Ker se lepo in lažje liže, pa še prej jo na hitro obrišem z vlažilnim robčkom, da je čista brez vonja. Ko je pa enkrat mastna potem pa je to – to. Mastno me niti ne moti tako. Če pa si je prej ni umila pa me. Zato so vlažilni robčki veliko kar pri roki in to uredim takoj. Tudi ona mojega tiča lepo zavije, malo podrka in je čist ter že v njenih ustih.

 

Dare;
Meni je vseeno. Žena ima ponavadi malo kosmato, ker si vedno ne pobrije do konca. Tudi pri lizanju me ne moti. Mi je pa enkrat dovolila, da sem ji jaz lahko pobril njeno luliko. Malo me je bilo strah vendar sem odlično opravil. Pa še zelo seksi je to delo. Pa kasnejši seks je bil tudi bolj masten in pohoten. To je lahko lepa predigra za dober in dolg seks.

 

Anonim, Laško;
Najraje imam lepo čisto gladko.

 

Anonim, Vrtojba
Tudi sam najraje ližem gladko muciko.

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : brazilska depilacija
.
– – – – – – – – – – – – – –
– – – – – – – – – – – – – –

 

 

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija