Blog

blog

Blog. Da ta stran je moj blog. Moj erotični dnevnik. Kot ste sami spoznali in opazili je moj blog malo drugačen od ostalih. Želim ostati malo v realnosti ter ko bom če nekaj časa brala in gledala moj blog mi naj bo lepo, smešno, pohotno in seksi. Seveda se časi spreminjajo s tem pa tudi blog.

 

Blog

Jebaški blog. Moram priznati, da od kar sem začela pisati tale blog noro dobra mi je prav lepo in spoznavam veliko tipov ljudi, ki si v življenju želijo nekaj več, kot le navadni seks. Predvsem sem navdušena nad blogom, da preberem, kaj sem delala nekaj let nazaj in pri tem se prav smejim.

Blog navdušene pohotnice

V tem lepem času sem spoznala marsikaj. Najbolj me veseli, da mi osebe zaupajo svoj fetiš. Še več. Nekateri mi povedo, da sem prva s katero so sploh spregovorili. In to si štejem v čast. Dragi moji vsi zaupljivi jebači – hvala vam za zaupanje.

 

Dragi moji jebači

Fascinirate me, ko me pokličete in se pogovarjate, kaj bi si želeli vse doživeti. Vendar je najhuje to, kar lahko slišim od vas, da si ful želite, vaša žena ali partnerica pa sploh ne. Pred časom se mi je zaupal gospod ter povedal, da bi si želel iti vsaj enkrat na nudistično plažo. Ko je to omenil ženi je rekla “Lahko greš, vendar pri tem ostaneš na cesti”. Ta gospod je po 30 letih zakona to tudi naredil. In veste kaj? Ostal je res zunaj? Žena se želi nemudoma ločiti češ, da jo je prevaral. Ampak ali jo je res?

 

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

.

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

 

090 vroča linija

Mlade pičke

Mozolji po depilaciji

Trda erotika

Kosmata vagina