Amaterski seks

Vroč amaterski seks. Pohoten amaterski seks za vsakogar. Tudi za tiste strastne in s posebnim fetišom. Da. Amaterski seks je lahko za vsakogar. Sicer sama ne vem zakaj se reče “amaterski seks” vendar ne glede kakšen je – paše. Presneto paše. Mogoče si nekdo pod tem nazivom predstavlja; začetniški seks, ponesrečen seks, …

 

Amaterski seks

Amaterski seks
Amaterski seks

Uuu kaka seksi slika, kajne? Ta amaterski seks prav paše. Tudi mene zaščemi. Moram priznati, da še nikoli nisem imela tako velikega in črnega tiča v sebi. Bi ga pa. To je moja želja. Vsaj enkrat, da me en dobro nategne.

 

Vroč amaterski seks

Amaterski seks
Amaterski seks

 

Amaterski seks kar na balkonu

Amaterski seks
Amaterski seks

Dragi moji jebači. Ali ste že kdaj seksali na balkonu? Jaz sem. Malo me je bilo strah, da se ne bi zvrstili pogledi vendar na koncu mi je bilo vseeno. To je bilo na morju v hotelskem balkonu. Saj veste kako je tam. Vse natlačeno in skupaj. Hotelski balkoni so zelo skupaj in se sosed lahko brez problemom pogovarja s sosedom. Občasno sem se naga sončila na balkonu pa sem gledala, kako me sosed gleda in si ga med tem drka. Pacek ti, sem m rekla. Pa se je kar skril in bilo ga je sram.

 

Amaterski seks je zakon!

Raje gledam amaterski seks, kot pa seks s profesionalnimi erotičnimi oz. porno igralci. Ker pri amaterskem mi je bolj pristno medtem pa, ko med profiči pa se že vidi, da je to za njih posel in tisto vzdihovanje in večina umetnih jošk ter vsega ostalega … to me več ne vzburja. Rada imam amatersko pa mogoče tudi bolj kosmato in neobrezano.

 

Kaj pa vi radi gledate?

Predvsem mi je v veliko veselje, da so mi zaupali, da radi gledajo Slovenke in ex Jugoslovanke. Potem sledijo svinger partiji ter seks zabave.

 

Kaj pa ti najraje gledaš?

Pokliči me kaj in zaupaj mi svoj najljubši erotični film. Mogoče tudi najljubšo erotično sceno oz. še bolj bi mi pasalo, da mi zaupaš, kaj vse bi naredil z menoj. Tukaj se moraš prepustiti sami strasti in pohoti. Ker amaterski seks je ravno to, kar sama potrebujem. Da me obdelaš na svoj najbolj potreben in fukaški način.

 

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : amaterski seks
.
– – – – – – – – – – – – – –

– – – – – – – – – – – – – –

 

 

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija