090 sex

090 sex

090 sex. Vroč ter domač 090 sex. Tako se to dela. Potrebno se je lepo sprostiti, umiriti in da vas vaš seksač poseksa do onemoglosti. Vse to vam lepo privoščim in to več krat na dan. Zakaj bi stradali seksa, ko pa je zastonj? če pa vam žena več ne želi dati svoje pičke, potem pa ste ga res najebali. To pa je en velik problem.

090 sexSedaj vam lahko zaupam tudi kakšno skrivnost. Marsikdo me pokliče in se zelo pritoži, nekateri moški se mi tudi zjočejo, ker kljub temu, da svojo ženo razvajajo ne dobijo seksa. Kljub temu, da so se pripravljeni pogovoriti o tem in jih prositi se njihove žene ne dajo prepričati. Njihove žene niti več ne vidijo, da imajo njihovi možje še potrebo po seksu z njimi. Vendar, ko eksplodira, potem eksplodira. Moški gre drugam. Tukaj ni več pripovedi “če si potreben si ga zdrkaj na roko” ne-ne. Moški tega več ne bo počen. On bo šel drugam.

 

Vroč 090 sex

090 sex - 090 sex - 090 sex
090 sex

In žene na koncu se jočejo po dolgem in povprek. Mož me vara. “Le zakaj vas vara?” se raje vprašajte? Ker, če bi mu dali svojo pičko vsaj en krat na mesec vas ne bil. Če pa vam ne paše več seks z možem obstaja res veliko in polno knjig v katerih piše, če vam ne paše več seks, vam tudi mož ne paše. Zakaj se pa potem jezite in jočete? Meni to ni jasno. če je mož potreben mene sem lahko vesela. Če pa mu ne bom dala pa lahko pričakujem, da bo šel drugam. Ker izbire potrebnih pičk je res polno. Potrebne pičke so vsepovsod in na vsakem koraku. To vas naj ne bo strah. Vedno se najdejo.

 

Domač 090 sex

090 sex | 090 sex 090 sex
090 sex

090 sex je res skrajni primer, ko mož drži svojega tiča v rokah in si ga z mojo pomočjo drka. Uuu pri tem dobi res nebeški orgazem. Vendar to počno, ker vas zaenkrat še nočejo varati. Ko pa se še bodo odrekli meni preko linije pa bodo šli v živo. Potem pa vam niti jaz več ne morem pomagati. Žal ne. Zato bodite vse dame previdne. Če je vaš mož potreben, dajte mu in potešite sebe in njega.

 

090 sex
090 sex

090 sex ter potrebna sem

090 sex 090 sex 090 sex 090 sex
090 sex

Da. Tudi jaz sem potrebna. In to več krat na mesec. Pri tem si privoščim ali živega tiča ali pa svojega umetnega dildota ali vibija. če grem ven in me zapelje, kakšen simpatičen tip ima veliko možnosti, da okusim njegovega tiča v mojih ustih in še kje.

 

090 sex
090 sex

 

Vaša pohotna Amanda
Pokliči me kaj
090 vroča linija

 

090 vroča linija

Vaša mnenja na temo : 090 sex
.
– – – – – – – – – – – – – –
Pohotnež; tako ja. 090 sex vroča linija za potrebneže 🙂
– – – – – – – – – – – – – –

090 sex
090 sex


 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija

Erotične zgodbe