Seksi ginekolog

seksi ginekolog

Seksi ginekolog

Dragi moji. Ginekolog je potreben zdravnik za vse ženske. In moram priznati, da je tudi mene sram iti k ginekologu. Ampak, ker je zdravje na prvem mestu, potem je seks in vse ostalo se splača potrpeti. Vendar sem spoznala, da na koncu sploh ni tako hudo, kot sem si mislila.

 

 … da se je dotaknil njene vagine …

seksi ginekolog
seksi ginekolog

Pisala mi je Marjeta. Njena zgodba je smešna. Zaupala mi je, da je na prvem pregledu bila tako živčna, da si niti v redu ni ogledala samega ginekologa. Po n ekaj letih in 3 obiskih pa je prišlo do spremembe. Njenega ginekologa je zamenjal nekdo drug. A, ko je pogledala tega se je vanj zagledala. Prav pasalo ji je, da se je dotaknil njene vagine oz. kakor mi je sama napisala – pičke.

 

 … da začuti ali je njegov prijem močan ali nežen …

seksi ginekolog - seksi ginekolog
seksi ginekolog

Pisala mi je Alenka. Pred leti je morala zamenjati svojega ginekologa, saj se je preselila v drugo mesto. V najinem pogovoru je bilo to “zdravnik, kot zdravnik”. Vendar je tokrat imela srečo. Med samim pregledom jo je njen ginekolog vprašal ali dovoli, da bi v ordinacijo prišel praktikant, ki se uči za to smer. Privolila je. Ko pa je vstopil mlad dečko pa ji niti malo ni bilo žal. Na vse je pozabila. Prav zagledala se je v mladeniča, ki bo čez nekaj časa sam opravljal ginekološke pregleda ali pa še kaj več. V istem hipu si je že želela, da se bodoči zdravnik dotakne njene pičke. Da jo jo prime. Da začuti ali je njegov prijem močan ali nežen.

 

seksi ginekolog - seksi ginekolog
seksi ginekolog

 

 

Dragi moji seksači, toliko na temo : seksi ginekolog
Vaša pohotna Amanda

 

Zaupaj mi svoje mnenje : .
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Anonimka; moj ginekolog je tudi mlad. Pa se nikoli nisem zavzela, da bi se zamislila ali mi je všeč ali ne?
Alojz; ginekološki pregled je res potreben. To mora vsak razumeti. Ali ne?
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

 

Pokliči me kaj :

090 vroča linija